Olie zakt snel weg in de uitverkoop

 White House heeft geen aankondiging op SPR

Door David Sheppard en Robert Gibbons

NEW YORK, 17 september (Reuters) Olie daalde maandag bijna $ 3, lichtjes herstellend van een hoog volume, moncler heren een snelle uitverkoop die ruwe moncler jassen heren sale Brent-olie door technische ondersteuning liet crashen, terwijl markten een verklaring zochten voor de duik. EDT (1752 GMT) tot $ 111.60 drie minuten later omdat de handelsvolumes die waren gedempt door de Rosh Hashanah-vakantie omhoog schoten. EDT wanneer Brent een nieuw dieptepunt van $ 111.50 neerzet. ruwe olie daalde gedurende moncler jassen dames sale de periode van $ 98.65 per vat naar minder dan moncler jassen dames $ 95.

dit al 14 jaar doen en dat is de snelste beweging die ik ooit heb gezien, zegt John Gretzinger, moncler jas sale energierisicobeheerder bij INTL FCStone in Kansas City.

denk dat het te snel was om allesbehalve HFT (high frequency trading) of moncler nederland andere alg te zijn. moncler jas dames sale We weten het nu moncler jas heren sale niet, maar dat is mijn gevoel. ruwe kavels moncler jassen en 10.000 Brent-loten verhandeld in één minuut tijdens de moncler jassen outlet drop-up, een stijging van respectievelijk 131 moncler dames en 152 kavels in de minuut voorafgaand aan gerelateerde website de eerste verkoopgolven.

IntercontinentalExchange Inc, de thuisbasis van het ruwe oliecontract van Brent in Londen, weigerde commentaar te geven. ruwe olie wordt voornamelijk verhandeld, omdat ze niet op de hoogte was van technische problemen die mogelijk hebben bijgedragen aan de verkoop op de New York Mercantile moncler jas outlet Exchange (NYMEX). Commodity Futures Trading Commission, zei dat de toezichthouder betrokken was bij de transacties achter de prijsduik en contact moncler jassen heren had moncler jas heren met de twee beurzen.

Brent november ruwe olie sloot $ 2,87 op $ moncler outlet https://www.monclersale.nl 113,79 per vat, nadat hij van $ 117,02 naar $ 111,50 was verhandeld. Oktober ruwe olie, die op donderdag zou moncler jas dames aflopen, daalde $ 2,38 om moncler uitverkoop zich te vestigen op $ 96,62 per vat.

Traders zeiden dat grote olieverbruikende klanten de sell-off hadden gebruikt als een kans om nieuwe hedges te creëren, waardoor 2018 moncler de prijzen konden worden terugverdiend.

Het moncler sale Witte Huis zei na de prijsongeval dat de mogelijkheid om ruwe olie uit moncler outlet sale het reservaat vrij te maken de tafel bleef, maar het had geen verdere aankondiging.

geen enkele belangrijke producent die verkoopt of andere structuren in de markt zag die moncler outlet zo’n enorme piek zouden veroorzaken, zei een Wall Street-oliehandelaar, die vroeg om niet geïdentificeerd te worden.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です